Marketing (Data) Analist (32-40 uur)

Omschrijving

Analyseren en zaken onderbouwen met cijfers, dat is écht jouw ding. Jij bent analytisch sterk, hebt een scherp cijfermatig inzicht en bent niet bang om af en toe (data) technisch de verdieping te zoeken. Je ziet snel commerciële kansen en speelt hier graag op in, want dát geeft jou voldoening. Jij doet er alles aan om je collega’s te voorzien van relevante inzichten waarmee Jarola haar klanten een geweldige ervaring kan geven.


Jarola zei je?
Dat klopt! Jarola Group is een kennis- en handelsplatform dat op een innovatieve manier verbindingen legt met en tussen marktpartijen die elkaar verder kunnen helpen. We hebben verschillende verkoopkanalen, namelijk: Wildkamp, Jarola Sales, ADURO Technologies Europe, het verkoopconcept Rawinso en de productmerken Adurolight, AduroSmart en Limso.

Naast dat we sterk groeien en ontwikkelen, zijn we ook nog steeds een gezellig, no-nonsense familiebedrijf en dat merk je écht. Niet alleen omdat we medewerkers heel belangrijk vinden, maar ook omdat we aandacht geven aan onze omgeving met de Jarola Foundation. Benieuwd naar onze projecten? Klik hier voor meer informatie over de Jarola Foundation. Nog even lezen wat de Jarola Group nou precies doet? Lees hier meer.


Oke, en wat ga ik doen?
Jij bent dé man of vrouw die online en offline data verzamelt en analyseert. Daarmee verbeter je allerlei commerciële processen, met name op het gebied van marketing en e-commerce. ‘Continu verbeteren’ is een term die jou op het lijf geschreven is, bijvoorbeeld wanneer je knelpunten op de website aanpakt of adviezen geeft over hoe marketing efficiënter in te zetten. Jij adviseert collega’s en helpt ze ook in de transitie naar data-gedreven werken, jij bent tenslotte dé professional op het gebied van data en analyses. Je haalt vraagstukken op in je team, beheert de backlog met alle vragen en beantwoordt deze vragen door het uitvoeren van analyses en het bouwen van dashboards.


Klinkt goed, wat levert het op?
Jarola is een mooi, gezond en nuchter familiebedrijf om voor te werken. Als onderdeel van de afdeling Marketing ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Met alle kwaliteiten die jij bezit, bieden we jou een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Al bezig met de toekomst? Wij hebben een gunstige pensioenregeling waar je voor wordt aangemeld. Binnen de organisatie bieden wij je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zo zijn er veel opleidingsmogelijkheden en kun je binnen de organisatie verder groeien.

Verder bieden wij je:

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een contract van 7 maanden en bij tevredenheid van beide kanten een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km vanaf 10 km woon-werk;
  • Een heel gezellig team waar humor belangrijk is;
  • Veel vrijheden;
  • Jaarlijks bedrijfsfeest;
  • Leuke attenties gedurende het hele jaar;
  • Volop doorontwikkeling mogelijk.

Vereisten

Dit wil ik wel! Moet ik nog wat meenemen?
Het zou handig zijn als je een HBO/WO opleiding richting marketing intelligence, marketing analytics of commerciële economie met een focus op data & analytics hebt afgerond. Daarnaast neem je al wat ervaring mee want je hebt minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie gewerkt. Het allerbelangrijkste vinden we dat je goed past in ons team en we elkaar veel kunnen leren.


Ik ben wel enthousiast! Kan ik een keer langskomen?
Ja, zeker! We drinken graag een bakje koffie met je. Laat je gegevens achter door op onderstaande knop te klikken en we spreken je weer binnen 5 werkdagen. Heb je eerst nog wat vragen? Bel of app Jos Veldwijk dan even, hij is de Marketing manager en kan je nog meer vertellen 06-15046670.